EN | RU
משלוח חינם עם שליח ברכישה מעל ₪150 באתר!


ראשי התיבות של SLS הינם Sodium Lauryl Sulfate מדובר בחומר ניקוי היוצר קצף רב וזו אחת הסיבות  שהוא משולב במוצרים קוסמטיים כדוגמת שמפו וסבון נוזלי. חומר נמצא כבר שנים בשימוש הרחב בתעשיית המוסכים והרכב ובעל בעל תכונות לפירוק שמן ולכלוך ומאפשר שטיפה וניקוי. מחקרים שנעשו עם השנים הראו שכאשר רכיב זה בא במדע עם העור הוא עלול ליצור גירוי ודלקות עור שונות.