EN | RU
בתאריכים 8-9/12 לא יינתן מענה ע\"י שירות הלקוחות. משלוח תוך 4 ימי עסקים!

בתאריכים 8-9/12 לא יינתן מענה ע\"י שירות הלקוחות. משלוח תוך 4 ימי עסקים!

שמן קוקוס



שמן קוקוס מופק מאגוז (פרי) הקוקוס. הוא מכיל מגוון חומצות שומן, שיכולות להיות בעלות השפעה חיובית על הבריאות שלנו. רבים משתמשים בו גם למטרות קוסמטיות, במטרה להגן על העור והשיער. מחקרים שנעשו בנושא הראו כי שמן הקוקוס יכול להעניק לחות לעור יבש, ואף להפחית סימפטומים של אקזמה. החומצות הקפרית והלאורית, המצויות בשמן הקוקוס, יכולות להיות יעילות נגד זיהומים, וגם לפעול לריכוך ולהרגעת העור. עוד הוכח כי שמן הקוקוס יעיל כמו מסנן קרינה, ויכול לחסום עד 20% מקרינת השמש.